Knyga INSPIRING FAMILY HOMES

GE1126

1 vnt.

56,00 €

Turime sandėlyje

Dėmesio: paskutinė prekė atsargose!

Pristatymo laikas 1-2 d.d.

Apie prekę

„Likite namuose, būkite saugūs“: šią mantrą turbūt girdėjome dažniausiai, kai COVID-19 išplito visame pasaulyje ir atsirado apribojimai, verčiantys mus likti namuose. Nors mūsų gyvenamosios erdvės perėjo į naują skaitmeninę erą, krizė privertė mus papildyti savo būstus funkcijomis ir paskirtimis. Daugelis kasdienių veiklų dabar vyksta vienu metu, todėl ribos tarp poilsio, darbo, studijų, mankštos ir pramogų išnyksta. Namai ir butai virto daugiafunkcėmis erdvėmis, kuriose susilieja visi šeimos nariai, susilieja rutina ir suartina vaikus bei tėvus tiek fiziškai, tiek emociškai. Šis kultūrinis poslinkis mūsų interjerus pavertė saugiomis prieglaudomis: prieglobsčiais, kurie paguodžia ir įkvepia.

Šioje knygoje pristatomi įvairūs buitiniai pasauliai primena mums, kad nesvarbu, kokia vieta, dydis ar forma būtų mūsų namai, svarbu tai, kaip mes apsupame save daiktais ir interjero dizaino pasakojimais, kurie pagerina mūsų psichinę ir fizinę gerovę.

Įkvepiantys šeimos namai nukelia skaitytoją po pasaulį, atverdami visų rūšių namų duris. Nesvarbu, ar esate Berlyne, Brukline, Normandijoje, Japonijoje ar Nyderlanduose, šis rinkinys skaitytojams siūlo įvairių MilK nuotykių distiliaciją – ryškių ir savitų žmonių portretų galeriją. Iš vieno žemyno į kitą, iš šeimos į šeimą atsiranda pačių neįtikėtiniausių įtakų: kolekcininkas, sandorių medžiotojas, minimalistas ar nostalgiškas, kiekvienas įkūnija savo unikalų stiliaus prekės ženklą. Ši knyga parodo, kaip šie interjero entuziastai tapo savo dekoro kuratoriais ir galiausiai sukūrė vietą susibūrimui ir augimui.

Sujungdami dvi tarptautinio pripažinimo sulaukusių prancūzų žurnalų temas, MilK tiria, ką reiškia dalytis estetiška erdve su mažais vaikais ar paaugliais, gerbiant individualumą ir derinant šeimos kasdienybę, neatsisakant stilingo gyvenimo. Šioje knygoje surinktos pačios emblemiškiausios ir unikaliausios istorijos, leidžiančios intymiai pažvelgti į naujos kartos tėvus ir įkvėpti bet kokiems namams kiekvieną šeimą.

Bendra informacija:

Svoris: 1,8 kg

Matmenys: 25 x 3 x 30.5 cm;

Viršelis - kietas

Puslapiai - 256

Kalba - anglų 

Jus gali dominti: