Žurnalas ARK JOURNAL VOL. IX

AJ18

10 vnt.

27,00 €

Turime sandėlyje

Pristatymo laikas 1-2 d.d.

Apie prekę

9-ajame Ark Journal numeryje gilinamasi į turtingą Kopenhagos architektūrinį paveldą, lankantis seniausiame Thorsvaldsen miesto muziejuje. Specialiame intarpe demonstruojami Kopenhagoje gyvenančio menininko bei fotografo Alberto Grondahl, tyrinėjančio asmeninių pasakojimų ir kultūrinių bei istorinių nuorodų sankirtą, darbai. 

9-ajame Ark Journal numeryje patys įvairiausi namai - nuo Europos iki Meksikos ir Los Andželo, iliustruojantys kūrybiškumą ir sunkų darbą, kurį reikia atnaujinti, restauruoti ir išplėsti, atsižvelgiant į tai, kas jau yra ir ką galima tobulinti ateityje. Istorijos prasideda netoli namų - keliaujama po gražius Kopenhagos butus, kuriuose gyvena menininkų pora Ann Sophie Von Bulow ir Ulrik Heltoft.

Vykstant į Milaną kruopščiai apžiūrimos studijos ir architektų namų detalės. Meksikoje aplankomi du objektai, stipriai susiję su turtingu nacionaliniu paveldu, kuris dera tiek viduje, tiek lauke. Sostinėje Kurimanzutto galerijų įkūrėjai tikėjo architektu Alberto Kalachu, norėjusiu, jog buvusio vienuolyno griuvėsiai taptų meno kupinais namais. Oachakoje architektai Gabriela Carrilo ir Mauricio Rocha naudodami vietines medžiagas ir šiuolaikines idiomas, sukūrė namus, atvirus į džiungles, taip pagerbdami senovės šventąsias vietas.

Bendra informacija:

Svoris: 1.2 kg

Matmenys: 23.5 x 1.8 x 31.5 cm

Viršelis - minkštas

Kalba - anglų

Jus gali dominti: