Žurnalas ARK JOURNAL VOL. VII

AJ16

1 vnt.

27,00 €

Turime sandėlyje

Dėmesio: paskutinė prekė atsargose!

Pristatymo laikas 1-2 d.d.

Apie prekę

Ark Journal VII tomas tyrinėja architektūros, dizaino ir meno sąveiką laikui bėgant ir žiūri į istoriją kaip į nuolatinį įkvėpimo šaltinį kuriant naujas idėjas.

Pateikiami išsamūs kai kurių didžiausių meistrų architektūros tyrimai, įskaitant ankstyvą Franko O. Gehry pastatą ir kuklų Marcelio Breuerio namą, kuris yra ne tik namai, bet naujausiems savininkams ir ilgametė pamoka, kaip gerai gyventi.

Belgų architektas Glenas Sestigas diskretiškai paverčia radikalų betono Ivano Van Mossevelde'o šedevrą, o kolekcininkas ir dizaineris Frederickas Hooftas tiesiog palieka avangardinę septintojo dešimtmečio vilą tokią, kokią ją rado. Aplankome minimalistinį skandinavišką namą neprijaukintame pakrantės kraštovaizdyje ir vienišą šiaurietišką vilą, apgaubtą gamtos.

VII tome atkreipiamas dėmesys į meistriškumo paveldą, ypač į Lotynų Amerikos praktikus, naudojančius praeities medžiagas, ir aplankome Meksikoje įsikūrusią Esrawe studiją bei internetinę platformą Unno Gallery. Specialus intarpas skirtas dizaineriui ir menininkui Marcinui Rusakui ir jo istorijos, gamtos ir meistriškumo perdirbimui.

Keturi skirtingi viršeliai.

Bendra informacija:

Svoris: 1.2 kg

Matmenys: 23.5 x 2.0 x 31.5 cm

Puslapiai: 240

Viršelis - minkštas

Kalba - anglų

Jus gali dominti: