Kėdė WU

963,00 €

Neturime sandėlyje

Pristatymo laikas 17-18 savaičių

Apie prekę

Klasikinė paprasta forma, patobulinta aukštu meistriškumo lygiu ir ypatingu formos sklandumu; jos aiškiai apibrėžti elementai tarsi teka vienas iš kito ir į kitą. Minimalistinių matmenų ovalus atlošas, ergonomiškai išlenktas, apibrėžia kėdės vizualinį charakterį. Šiuos paprastus elementus jungia vienodai paprastos, tačiau stiprios sferinio skerspjūvio vertikalės.

Medžio masyvo kėdė neturi nei vieno aštraus krašto. Aukštas medžiagų ir apdirbimo kokybės lygis, paverstas itin klasikine forma, daro šią kėdę geidžiamu svečiu bet kurioje erdvėje. 

Medžiaga: ąžuolas* (galimi kiti pasirinkimai: riešutmedis, guoba, klevas, vyšnia)**

Matmenys: (cm): 44 x 52 x 78 (plotis x gylis x aukštis)
Sėdimosios dalies aukštis: 45 cm (su paminkštinimu 47 cm)

*Gamintojas siūlo platų medienos, atspalvių ir tekstūros pasirinkimą, todėl prašome atkreipti dėmesį į galimus produkto  pasirinkimus. Puslapyje nurodyta ąžuolinės kėdės kaina be paminkštinimo, tačiau nuotrauka gali neatitikti pastarojo pasirinkimo. Susidomėjusius kėde ir pasirinkusius norimą jos atspalvį bei tekstūrą - kviečiame kreiptis į mus prieš vykdant užsakymą. 

Tekstūras/atspalvius galite rasti tarp nuotraukų.

**Susidomėjusius kitos medienos ar kėdės su medžiaginiu/odiniu pamušalu, taip pat kviečiame kreiptis į mus. Priklausomai nuo pasirinktos medienos ar medžiagos - kaina gali kisti.

Dizaineriai: Studiopang

Gamintojas: ARTISAN

Jus gali dominti: