Kėdė ADDO

985,00 €

Neturime sandėlyje

Pristatymo laikas 17-18 savaičių

Apie prekę

„Addo“ kėdė sudaryta iš dviejų aiškiai apibrėžtų viena kitą papildančių dalių. Atlošo linija lėtai nusileidžia ir pereina į porankį, tada staiga pasisuka ir pereina į kojas, sukurdama elegantišką liniją. Kaip ir paskutinis elegantiškai subalansuoto dizaino potėpis, galutinis produktas užbaigiamas minkštu perėjimu link kojų nusidriekiančia sėdyne. Lengvai išlenktas ir ergonomiškai pritaikytas, jis įsitraukia į tarpą tarp šoninių nugaros vertikalių dalių, jas sujungdamas.

Sėdynės paminkštinimas užtikrina sėdėjimui papildomo komforto. Neapmušta versija pabrėžia pagrindinės medžiagos – medienos – apdorojimo grožį ir rafinuotumą. 

Medžiaga: ąžuolas* (galimi kiti pasirinkimai: riešutmedis, guoba, klevas, vyšnia)**

Matmenys: (cm): 54 x 53 x 76 (plotis x gylis x aukštis)
Sėdimosios dalies aukštis: 43 cm (su paminkštinimu 45 cm)

*Gamintojas siūlo platų medienos, atspalvių ir tekstūros pasirinkimą, todėl prašome atkreipti dėmesį į galimus produkto  pasirinkimus. Puslapyje nurodyta ąžuolinės kėdės kaina be paminkštinimo, tačiau nuotrauka gali neatitikti pastarojo pasirinkimo. Susidomėjusius kėde ir pasirinkusius norimą jos atspalvį bei tekstūrą - kviečiame kreiptis į mus prieš vykdant užsakymą. 

Tekstūras/atspalvius galite rasti tarp nuotraukų.

**Susidomėjusius kitos medienos ar kėdės su medžiaginiu/odiniu pamušalu, taip pat kviečiame kreiptis į mus. Priklausomai nuo pasirinktos medienos ar medžiagos - kaina gali kisti.

Dizaineriai: Inoda+Sveje

Gamintojas: ARTISAN

Jus gali dominti: