Kėdė NEVA

957,00 €

Neturime sandėlyje

Pristatymo laikas 17-18 savaičių

Apie prekę

Ypatingas atlošas, ergonomiškai sulenktas, švelniai pereina į kojas, sukuria kompaktišką, tvirtą atramą, vizualiai išryškinamą išraiškinga besitęsiančia linija. Paprasta sėdynė užbaigia kūrinį, pabrėždama viliojančias linijos, į kurią ji remiasi, kreives.

Be medinės versijos, papildomai patogumui galimas ir minkštas modelis su sėdynės paminkštinimu. Lengvumas ir tvirtas dizaino pobūdis suteikia estetikos ir kokybės skirtumų, pasirinkus įvairių rūšių medieną ir į galutinį bruožą įtraukiant medžiagos spalvą ir tekstūrą.

Su minimaliais matmenimis pasiektas maksimalus charakteris ir patogumas. Šis rafinuotas minimalizmas puikiai dera mažesnėse erdvėse ir sėkmingai išlaiko jam būdingą vizualinę išvaizdą prabangiuose interjeruose.

Medžiaga: ąžuolas* (galimi kiti pasirinkimai: riešutmedis, guoba, klevas, vyšnia)**

Matmenys: (cm): 52 x 53 x 78 (plotis x gylis x aukštis)
Sėdimoji dalis: 46 x 45 cm
Sėdimosios dalies aukštis: 45 cm
Kojų skersmuo: 3.3 cm

*Gamintojas siūlo platų medienos, atspalvių ir tekstūros pasirinkimą, todėl prašome atkreipti dėmesį į galimus produkto  pasirinkimus. Puslapyje nurodyta ąžuolinės kėdės kaina, tačiau nuotrauka gali neatitikti pastarojo pasirinkimo. Susidomėjusius kėde ir pasirinkusius norimą jos atspalvį, dydį bei tekstūrą - kviečiame kreiptis į mus prieš vykdant užsakymą. 

Tekstūras/atspalvius galite rasti tarp nuotraukų.

**Susidomėjusius kitos medienos ar kėdės su medžiaginiu/odiniu pamušalu, taip pat kviečiame kreiptis į mus. Priklausomai nuo pasirinktos medienos ar medžiagos - kaina gali kisti.

Dizaineriai: Regular Company

Gamintojas: ARTISAN

Jus gali dominti: