Kėdė NEVA su porankiais

1 009,00 €

Neturime sandėlyje

Pristatymo laikas 17-18 savaičių

Apie prekę

NEVA kėdė atrodo kaip skulptūra erdvėje, kurios linijiniai elementai nepretenzingai nubrėžia erdvės fragmentus. Sėdynė, kaip pagrindinis elementas, yra paviršius, išdėstytas struktūrinėmis linijomis, tekančiomis aiškiais, logiškais perėjimais. Subtiliai paryškinta atlošo apimtis susiaurėja kraštuose ir pereina į ištisinę liniją, besitęsiančią nuo porankio iki kojų.

Masyvaus medžio masyvo apimtys ir tekstūros perteikia minkštumą ir malonų naudojimą dėl gerai apgalvotos pusiausvyros ir puikaus meistriškumo. 

Medžiaga: ąžuolas* (galimi kiti pasirinkimai: riešutmedis, guoba, klevas, vyšnia)**

Matmenys: (cm): 52 x 53 x 78 (plotis x gylis x aukštis)
Sėdimoji dalis: 46 x 45 cm
Sėdimosios dalies aukštis: 45 cm
Kojų skersmuo: 3.3 cm

*Gamintojas siūlo platų medienos, atspalvių ir tekstūros pasirinkimą, todėl prašome atkreipti dėmesį į galimus produkto  pasirinkimus. Puslapyje nurodyta ąžuolinės kėdės kaina, tačiau nuotrauka gali neatitikti pastarojo pasirinkimo. Susidomėjusius kėde ir pasirinkusius norimą jos atspalvį, dydį bei tekstūrą - kviečiame kreiptis į mus prieš vykdant užsakymą. 

Tekstūras/atspalvius galite rasti tarp nuotraukų.

**Susidomėjusius kitos medienos ar kėdės su medžiaginiu/odiniu pamušalu, taip pat kviečiame kreiptis į mus. Priklausomai nuo pasirinktos medienos ar medžiagos - kaina gali kisti.

Dizaineriai: Regular Company

Gamintojas: ARTISAN

Jus gali dominti: